Våddragt i bedste kvalitet til bedste priser

Power by Diving 2000 er en samling af dykkercentre der sælger våddragter fra flere forskellige leverandører af våddragter og tørdragter fra Scubapro og Waterproof.

Når du skal købe en våddragt at du være opmærksom på at du ikke køber for billigt, en billig våddragt fra typisk et byggemarked er lavet af petroleum, hvor alle vores våddragter er lavet af “Limestone” eller retter kalksten – dette udvindes af minedrift men er væsentligt sundere at have på kroppen en en billig kineser våddragt.
Våddragter der er lavet af petroleum, vil påvirke både børns forplantning og der er også kræftfremkaldende stoffer i petroleum.
En anden fordel ved at bruge “limestone” er at det er muligt at lave en neopren der er væsentlig mere holdbar og samtidig mere fleksibel, det er en kæmpe fordel både når du skal have din dragt på, men også at Våddragten ikke bliver stiv og u-flexibel med årene.

En god Scubapro våddragt med X-Foam holder i mange år (5-15 år) derfor får du meget mere for dine penge, ved at købe en ordenlig våddragt.

Våddragt dame

Våddragt herre

Våddragt Børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *