Dykkercentre

Hos Ocean Adventures Dykkercenter holder vi en lang række muligheder for dig der søger dykkeruddannelse, køb af dykkerudstyr, snorkeludstyr og svømmegrej eller måske Erhvervsdykning.
Eller dømmer du bare om at at starte med dit første dykkerkursus.

 
Diving.dk er en internetbaseret dykkervirksomhed med speciale i dykning, snorkling og undervandsjagt. Webshoppen har eksisteret siden 2009, og er højt anerkendt med flotte anmeldelser og vurderingen ”Fremragende” på Trustpilot. Diving.dk er forhandler og serviceværksted for anerkendte mærker som bl.a. Scubapro, Apeks, Aqualung og Suunto.

PADI dykkercenter og Butik med base i Nyborg på Fyn.
DykFyn har alt samlet under ét tag – Butik, kontorer, lager, undervisningslokaler og som et af de eneste dykkercentre i Danmark, egen in-house pool til uddannelse af dykkere på alle niveauer. Vi uddanner en masse dykkere- Så vi du gerne have dykkerkursus, så kontakt os endelig
Butikken og webshoppen forhandler kvalitetsudstyr fra bl.a. Garmin, Santi og Tusa.
Vi har et samarbejde med Diving 2000 om Erhvervsdykker kurser

Danmarks ældste dykkercenter og butik, stiftet i 1982, og placeret i hjertet af Odense.
Dykkercenteret er højt anerkendt for sit store arbejde i den danske dykkerindustri, og har da også status som 5-stjernet PADI IDC Center. Diving2000 forhandler en lang række anerkendte mærker, og holder bl.a. distributør status hos Scubapro. Desuden forhandles blandt andre Waterproof, Suunto, Garmin, Apeks, Fourth Element, Santi, Aqualung, OceanReef og mange flere.
Ønsker du dig Erhvervsdykker uddannelse kan du også få dette i Diving 2000
Diving 2000 har også deres egen Padi Course Director som kan hjælpe med uddannelse som dykkerinstruktør
Virksomheden er placeret højest på Trustpilot og holder E-mærket, for tryg og sikker handel på nettet.

 
Odense Dykkerklub har base i Odense, og dykker primært ved Fyns kyster. Dykkerklubben samarbejder med dykkercentrene Diving2000 A/S, DykFyn og Fyns Dykkercenter. Klubben dykker ofte og flere gange om ugen, og altid efter ”laveste fællesnævner”-princippet, så alle kan deltage på deres ture..
– Du kan finde alt det de laver, i klubbens aktivitetskalender. Det er muligt at holde forskellige abonnementer, der selvsagt giver dig fordele, men det er ikke et krav, for at deltage på ture.
Dive the World er et dansk rejsebureau, der udbyder eventyrlige dykkerejser til hele verden.
Med mere end 30 års erfaring indenfor dykkerfaget, ved Divetheworld med garanti, hvad du søger og ønsker, når du er på udkig efter din kommende ferie.
Slå dig løs på deres side og find information blandt deres store udbud af rejser til hele verden.
Står ferien på dykning, og ønsker du en samlet pakke med ophold og oplevelser, så kig nærmere på DiveResortFyns website.
DiveResortFyn har stor kendskab til, især vragdykning, omkring Fyns kyster og råder over to store RIB-gummibåde, der ofte tager på udflugt. Desuden har DiveResortFyn samarbejde med en række hoteller og overnatningsmuligheder, hvor du kan overnatte. På de fleste af hotellerne har DiveResortFyn endda udstationeret kompressorer, så du nemt og enkelt kan få fyldt flasker inden dagens eventyr.