Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Fullface snorkelmaske - Aquatics

Ny

Helmaske til snorkling. Træk vejret gennem næsen og nyd dit snorkel dyk. Du kan nu sige farvel til dug i masken og ondt i kæben. Det er muligt at afmontere snorkelen så du har mulighed for at smide den i tasken eller kufferten, hvilket gør den perfekt til dit næste snorkel eventyr. 

Fås i 2 str. - se mere nedenfor.

VI ANBEFALER DENNE FULLFACE SNORKELMASKE I STEDET!

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 445,00

Yderligere information

Træk vejret gennem næsen og nyd dit snorkel dyk. Du kan nu sige farvel til dug i masken og ondt i kæben. Hvilket eventyr bliver dit næste?

Den nye snorkelmaske fra AQUATICS er en gennemført kvalitetmaske med fuld potentiale. Det er muligt at afmontere snorklen så du har mulighed for at smide den i tasken eller kufferten, hvilket gør den perfekt til dit næste snorkel eventyr. 

Ved hjælp af maskens unikke opbygning kan du vinke farvel til dug i masken bare ved at trække vejret. Toplukningen snorklen fungerer som lukkeventil ved neddykning. Bundventil mangler selvfølgelig heller ikke, så hvis det uheldige skulle ske og du får vand i masken, så har du mulighed for en hurtig og nem tømning af din maske. 

Masken fåes i str. S/M eller L/XL.

Tilbehør

11 andre produkter i den samme kategori: