Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Fullface snorkelmaske - Seac Unica

Ny

En helt perfekte fullface snorkelmaske med den bedste luftstrøm, hvilket giver fuld udbytte og optimal nydelse. Et adskilt kanaliseringssystem til indånding og udåndet luft forhindrer linsen i at blive tåget. 

Fås i 2 størrelser - S/M og L/XL - se billede for str. anvisning.

Læs mere om masken nedenfor.

Flere detaljer

Bestillingsvare - op til 2 ugers levering

DKK 679,00

Yderligere information

Unica er full-face snorkel masken designet og fremstillet af Seac. Det giver dig mulighed for at udforske verden under vandets overflade og indånder naturligt gennem din næse og mund. Udåndet luft udluftes gennem et eksklusivt patenteret system placeret i forsiden af masken for at gøre udånding ubesværet og eliminere den støj, der udleder ventiler gør. Et adskilt kanaliseringssystem til indånding og udåndet luft forhindrer linsen i at blive tåget.

Snorklen har en tørtop for at forhindre vand i at komme ind i røret. Fuldspektret visning med et 180 ° synsfelt. Den flydende silikone skørte og polycarbonatrammen og linsen giver enorm komfort. Et komfortabelt og fleksibelt fastgørelsesbånd holder ansigtsmasken til dit hoved. Et effektivt vandrensningssystem anvender en dumpventil i nederdelen af skørtet.

Fås i 2 størrelser - S/M og L/XL - se billede for str. anvisning.

Tilbehør

8 andre produkter i den samme kategori: