Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Prøvedyk i svømmehal

Ny

PRØV AT DYKKE! Giv dig selv, en ven eller familiemedlem en helt unik oplevelse ved at prøve at dykke. I poolen får du en fornemmelse af, hvad det vil sige at dykke - vi garanterer dig en helt unik oplevelse og starten på et nyt og spændende eventyr under havets overflade. 

Læs meget mere om prøvedyk i svømmehal nedenfor.

GI´ ET GAVEKORT til prøvedyk i svømmehal (kan printes med det samme!)

Flere detaljer

DKK 499,00

Yderligere information

PRØV DET! Hvis du altid har drømt om at se og opleve den helt unikke verden der er under havets overflade, så starter dit eventyr her. Et prøvedyk hos Ocean Adventures er noget helt specielt. Både for dig, men skam også for os! Du våger dig ud i noget nyt og prøver kræfter af med et fremmende element. Vores fornemste opgave er at introducere dig til livet under overfladen med stil, så lysten til at udforske forsætter. 

 

KLAR PARAT START! Det bliver en vild rejse! Vi vil gerne have lov til at byde dig velkomme til vores dykkercenter, og de eventyr der venter dig forude. Du vil, hos os, finde folk, som har tabt deres hjerte til havet. Disse passionerede mennesker, er dem vi kalder vores dykkerinstruktører. Det vil være dem, der skal være din guide og stifinder på den rejse, du begiver dig ud på. Så bare rolig - du kan slappe helt af og nyde turen - vi er med dig hele vejen!  

 

SÅDAN FOREGÅR DET! Selve prøvedykket består af en kort gennemgang af hvordan dykket vil forløbe, hvordan udstyret virker og hvorledes man skal forholde sig under vandet. Derefter gør vi klar til at hoppe i vandet, hvor du stille og roligt vil lære, hvordan det er at trække vejret under vandet for første gang - dette kan være en meget speciel oplevelse, men på den gode måde. Du vil dernæst prøve kræfter med, hvad det vil sige at være i en vægtløs tilstand. I løbet af prøvedykket vil du lave nogle simple øvelser så du kan gennemføre dykket på en sikker og sjov måde. Igennem hele dykket vil du være under sikker guidning af en af Ocean Adventures kompetente instruktører, der vil være med dig hele vejen, så du kan slappe helt af og bare nyde dit første dyk. Tro os - du vil ikke fortryde det! 

 

VI ER MERE END 4 PERSONER! Hvis i er mere end 4 personer, som ønsker et prøvedyk i svømmehal, så bedes i kontakte os på 7550 3730, så finder vi en løsning til jer. 

 

KURSUS KRAV:

- Minimum 10 år (8 år ved svømmehal) 

- Udfylde og underskrive udleverede materialer. 

 

VARRIGHED:

1-3 timer
Du skal stå klar og omklædt ved poolkanten kl. 10.00.

 

PRIS:

699 kr. ( Åbenvand Lillebælt ) 

499kr. ( Svømmehal )

 

RABAT PÅ KURUS:

Når du har taget et prøvedyk med os, giver vi 250 kr. i rabat hvis du tilmelder dig et kursus efterfølgende. Bemærk at denne rabat ikke er gældende med andre tilbud.

 

DETTE ER INKLUDERET:

-       Leje af komplet udstyr til dykket.

-       Adgang til svømmehal.

-       Diplom ved gennemførelse.

 

Tilbehør

1 andre produkter i den samme kategori: