Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
PADI Open Water Diver Forstør

PADI Open Water Diver

Ny

PADI Open Water Diver kurset er er PADIs begynderkursus til fritidsdykning. Det er på dette kursus deltagerne lærer den grundlæggende viden og de færdigheder, man behøver for at kunne dykke. Kurset giver adgang til 18m.

Læs mere om kurset nedenfor.

HUSK: "NY DATO forsikring" - læs mere her!

Flere detaljer

DKK 3.295,00

Yderligere information

PADI Open Water Diver kurset er er PADIs begynderkursus til fritidsdykning.


Det er på dette kursus deltagerne lærer den grundlæggende viden og de færdigheder, man behøver for at kunne dykke. Kurset giver adgang til 18m.


PADIs begynder kursus (OWD) er delt op i 14 moduler. Igennem kurset vil du komme igennem 5 teorimoduler, 5 moduler i svømmehallen og 4 dyk i Lillebælt. Det hele vil komme til at forløber over et minimum på 4 dage. Kurset vil blive tilrettelagt sammen med instruktøren.

 

Hvordan er kurset sammensat?

Normalt vil vores kurser ligge over 2 weekender, hvor den første weekend ville bestå af teori og øvelser i svømmehal. Weekenden efter tager vi ud i åbent vand, altså en tur ud i Lillebælt, hvor vi vil lave to dyk om lørdagen og to dyk om søndagen. Men der er også mulighed for at få undervisning samt dykning i hverdage.

Efter at man har gennemført begynderkurset bliver man certificeret PADI Open Water Diver, hvilket også er et tegn på at man har gennemført et internationalt anerkendt dykkerkursus, som giver adgang til at dykke, max 18m, over hele verden. Med et PADI dykkercertifikat kan du deltage på dykkerture, leje udstyr samt videreuddanne hvor end og hvorhen dit dykkereventyr tager dig.


Husk at hos OceanAdventures afvikler vi små hold eller hold med flere instruktører på. Dette betyder mere sikkerhed, men også mere fleksibilitet. Vi står klar til at sammensætte en kursusstruktur som passer lige præsis dit behov. Vi anbefaler dog at du tilmelder dig i god tid til kurset, så du har mulighed for at læse kursusmanualerne.Krav:

Minimumalder: 15 år for Open Water Diver. 
Der er mulighed for at blive certificeret Junior Open Water Diver, hvis du er mellem 10 og 15 år. Som Jr. OWD skal man dykke med en voksen certificeret dykker og har en max dybde på 12m. 

Varighed:

Minimum 4 dage

Pris:

Kr. 3295,-  

Kr. 5195,- v. køb af kombi-pakke Open Water Diver + Advanced Open Water Diver

Inkluderet i prisen:

Crewpack indeholdende teoribog, logbog, dvd og elektronisk introduktion til dykkercomputer.
Komplet leje af udstyr under uddannelse.
Adgang til svømmehal. 
Certificeringen ved gennemførsel og opfyldelse af alle kursuskrav.

Tilbehør

5 andre produkter i den samme kategori: