Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! PADI Open Water Diver Forstør

PADI Open Water Diver

Ny

HUSK: PRISEN ER ALT INKLUSIVT + 1 EKSTRA DYK! 

1 STEP! 
Har du altid drømt om, at se og opleve den unikke verden der er under havets overflade? Så starter dit eventyr her, med PADI Open Water Diver begynderkurset. Sammen med os, vil du komme til at nyde det enestående liv i Lillebælt, blive fortryllet af eventyr, krydret med oplevelser i verdensklasse.  

Læs mere nedenfor.

HUSK: "NY DATO FORSIKRING" 

Flere detaljer

DKK 3.036,00

-20%

DKK 3.795,00

Yderligere information

KLAR PARAT START! 
Det bliver en vild rejse! Vi vil gerne have lov til at byde dig velkomme til vores dykkercenter, og de eventyr der venter dig forude. Du vil, hos os, finde folk, som har tabt deres hjerte til havet. Disse passionerede mennesker, er dem vi kalder vores dykkerinstruktører. Det vil være dem, der skal være din guide og stifinder på den rejse, du begiver dig ud på. Så bare rolig - du kan slappe helt af og nyde turen - vi er med dig hele vejen!  


1 STEP! 
Hvis du altid har drømt om, at se og opleve den helt unikke verden der er under havets overflade, så starter dit eventyr her. PADI Open Water Diver kurset, er PADI´s begynder dykkerkursus. Sammen med os, vil du komme til at nyde det enestående liv i Lillebælt, du vil blive fortryllet af eventyr, krydret med oplevelser i verdensklasse. Vi påstår det er den perfekte blanding af meditativ ro og spænding.


EN NY VERDEN VENTER! 
Det er en helt anden verden der åbner sig, og for mange er det en helt unik oplevelse, samt et springbræt videre til mere dykning, måske ikke blot i Danmark men rundt omkring i hele verden. Med et PADI Open Water Diver begynder dykkercertifikat kan du dykke ned til 18 meter, og du vil blive klædt godt på til at dykke rundt under havets overflade.

På dette kursus vil du lære den grundlæggende viden og de færdigheder, du behøver for at kunne dykke. Kurset giver adgang til dykning ned til 18 meter. Med et PADI Open Water dykkercertifikat har du et internationalt anerkendt dykkerkursus, som giver dig adgang til at dykke over hele verden! 

HVORFOR VÆLGE OS? 
Vi underviser i Lillebælt og er specialister i dette farvand. Vores viden og kendskab til lokalområdet er helt unik, og du vil med os få meget mere end bare en dykkeuddannelse. Vi påstår, at når du har dykket med os, er du klar til at dykke overalt i hele verden. Vi ikke bare dykker i Lillbælt, vi fortæller, formidler og underviser i det vi kalder Lillebælt’sk. Når du dykker i Lillebælt, dykker du også i en Naturpark, hvilket er ret unikt, og dette vil vi rigtig gerne vise og fortælle dig omkring.


HVORDAN ER KURSET SAMMENSAT? 
PADI´s begynder kursus (OWD) er delt op i 14 moduler. Igennem kurset vil du komme igennem 5 teorimoduler, 5 moduler i svømmehallen og 4 dyk i Lillebælt. Det hele vil komme til at forløbe over minimum fire dage.  

Hoveddelen af vores Open Water kurser ligger over to weekender (fire dage). Du vil gennem året, også kunne finde kurser som ligger i fire sammenhængende dage. Du finder kursusdatoerne oppe øverst på siden. Vi håber meget der er et kursus der passer din kalender.

De fire kursusdage, vil som ofte foregå på den måde, at dag et og to vil bestå af teori (i vores eget undervisningslokale i dykkercentret) samt øvelser i svømmehal. Her vil du udvikle og lære dine dykkerfærdigheder, og dermed opbygger du dine evner, og selvtillid til at skal dykke i åbent vand. På dag tre og fire tager vi ud i åbent vand, altså en tur ud i Lillebælt, hvor der vil være to dyk om dagen (altså fire dyk i åbenvand i alt). Disse dyk bliver helt unikke, det er det du har ventet på, nu skal du bruge alt det du har lært i praksis.  

Vi anbefaler dig, at tilmelde dig kurset i god tid. Dette både for at sikre dig en plads på det pågældende hold, men også for at du har god tid til at læse kursusmanualen. 

Du vil blive kontaktet af din dykkerinstruktør ca. én uge inden kursusstart, som vil oplyse dig om mødetid, mødested og andre praktiske oplysninger. 

 

Vi glæder os til at tage imod dig i vores dykkerskole!

 

PROFESSIONELT DYKKERCENTER! 
Hos os, OceanAdventures, afvikler vi små hold – maks 6 elever pr. instruktør. For dig betyder det mere sikkerhed og mere fleksibilitet. Vi udskriver ca. 500 dykkercertifikater årligt, du kan derfor føle dig helt tryg, vi ved hvad vi laver, og har kun dybt professionelle instruktører tilknyttet vores center. Derudover og noget af det, som vi er allermest stolte af, så er vi Lillebælt entusiaster og ikke mindst ambassadører, ja faktisk har centret i samarbejde med vores instruktører og PADI, udarbejdet vores helt egen PADI Lillebælt Explorer speciale kursus. Så når du skal dykke i det til tider strømfyldte og drilske Lillebælt, så er du kommet til det helt rette. Lillebælt er vores baghave og vi elsker at vise det frem!    


GRATIS DYK
Flere dyk = mere erfaring. Vi vil så gerne hjælpe dig med at blive en endnu bedre dykker, så når du tager dette kursus hos os, vil der i din materialepakke ligge en kupon til 1 GRATIS dyk inkl. leje af udstyr, på en af vores tirsdagsture. Kuponen er gyldig inden for det pågældende kursus år. 


ALT INKLUSIV
Hos os er prisen alt inklusiv! Det betyder, at du får alt det du skal bruge til at gennemfører et kursus – ingen skjulte udgifter eller gebyrer. Alle vores grund- og speciale kurser er inkl. leje af udstyr, teorimaterialer, bøger, certificeringsafgift og ekstra dyk – altså er prisen ALT INKLUSIVT, medmindre du selvfølgelig gerne vil investere i ekstra lækkert dykkerudstyr til dig selv. 


FORSIKRING
Syg, sløj eller skal du lige pludselig til din mormors fødselsdag – ja der kan være mange grunde til, at du kan blive forhindret i at gennemføre dit tilmeldte kursus. Overvej derfor, om du skal tilkøbe en NY DATO FORSIKRING hvis uheldet er ude og du bliver forhindret i at deltage på kurset. Du kan læse mere om forsikringen her nedenfor eller under fanen forsikring.


KURSUS KRAV:
- Minimum 12 år (der er mulighed for at blive certificeret Junior Open Water Diver, hvis du er mellem 12 og 15 år. Her skal du dykke med en voksen certificeret dykker og får en max dybde på 12m.)*
- Udfylde og underskrive udleverede materialer. 

*Hvis du er 10-11 år og gerne vil have et Junior Open Water Diver dykkercertifikat, kontakt da centret og hør om mulighederne. 


VARRIGHED
4 dage (dog er der kurser der ligger i fem hverdage (eftermiddag/aften afvikling).


PRIS
3.795 kr. (afvikling i sommerhalvåret)
4.295kr. (afvikling i vinterhalvåret, udføres i tørdragt)


KOMBI-PAKKE

Open Water Diver + Advanced Open Water Diver - bestil kombi-pakken her! 

5.995 kr. (afvikling i sommerhalvåret)
6.995 kr. (afvikling i vinterhalvåret, udføres i tørdragt)

DETTE ER INKLUDERET I KURSET
- Materialepakke ”Crewpack”, som indeholdende teoribog, logbog, dvd mm.
Leje af komplet udstyr til alle dyk.
4 kursusdyk i åbent vand.
Certifikat ved gennemførelse af kurset.
4 unikke stærke tilbud, liggende i din crewpack, som du kan drage nytte af som kursist.
Kupon til 1 GRATIS dyk inkl. leje af udstyr på en af vores tirsdagsture

 

 

 

Tilbehør

6 andre produkter i den samme kategori: