Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

PADI Dykkerkurser

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Dykkerkurser: Tag et internationalt anerkendt dykkercertifikat

Her finder du et stort udvalg af dykkerkurser lige fra begynder til professionel. Vi er et af Danmarks førende dykkercentre, som uddanner fra PADI organisationen. Når du vælger at tage et dykkercertifikat hos os, får du ikke kun et internationalt anerkendt dykkercertifikat til markedets bedste priser, du får også et dykkerkursus, hvor kvaliteten er i top.

Vi har kompetente instruktører på vores dykkerkurser

Erfaring, tillid og sikkerhed er vigtigt, når du dykker med os, derfor står vi klar med et stort hold af kompetente instruktører. Kig forbi vores butik eller søg alle dykkerkurser her på siden. Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 75 50 37 30 eller e-mail kontakt@oceanadventures.dk

Underkategorier

 • Prøvedyk
  Et prøvedyk hos OceanAdventures er noget helt specielt. Både for dig, men skam også for os! Du våger dig ud i noget nyt og prøver kræfter af med et fremmende element. Vores fornemste opgave er at introducere dig til livet under overfladen med stil, så lysten til at udforske forsætter - og et prøvedyk sammen med os, er med garanti noget helt anderledes!
 • PADI Open Water Diver
  BEGYNDER-CERTIFIKAT TIL DYKNING Med et PADI Open Water Diver begynder dykkercertifikat kan du dykke ned til 18 meter, og bliver klædt godt på til at dykke rundt under havets overflade. Det er en helt anden verden der åbner sig, og for mange er det en helt unik oplevelse, samt et springbræt videre til mere dykning, måske ikke blot i Danmark men rundt omkring i hele verden.  Der er flere forskellige muligheder for, hvordan du kan tage dit PADI Open Water Diver dykkercertifikat - læs mere om mulighederne her nedenfor.  
 • PADI Advanced Open...
  PADI Advanced Open Water Diver er dykkerkurset til dig, der allerede har taget begynder dykkerkurset PADI Open Water Diver , og nu er klar på mere eventyr og andre udfordringer under havets overflade. Læs mere om kurset nedenfor.
 • PADI Rescue Diver
  PADI Rescue Diver kurset er et af de mest givende og ikke mindst udfordrende kursus indenfor dykning. Dette kursus forbereder dig, ved hjælp af en række forskellige teknikker, på at håndterer både større og mindre nødsituationer der kan forekomme under dykning.  Et unikt dykkerkursus, som vil booste og udvikle dig, og give dig en masse med i din bagage, som du ikke kun vil kunne gøre brug af ved dykning, men også i mange andre henseender i livet. 
 • PADI Master Scuba Diver
  Bliv PADI Master Scuba Diver, og slut dig til de bedste af de bedste inden for fritidsdykning. 
 • PADI Specialty Diver
  Med PADI specialekurser har du alle muligheder for at udvikle dig som dykker, på lige de områder der interesser dig mest. Vil du gerne dykke dybere? - så er det et dybdespeciale du skal have - PADI Deep diver  Vil du gerne slappe af i og nyde strømmen? - så er det et strømspeciale du skal have - PADI Drift diver Vil du gerne føle dig tryg når du dykker i mørke? - så er det et natspeciale du skal have - PADI Night diver Vil du gerne kende alle de fisk du møder på dit dyk? - så er det et PADI Fish ID kursus du skal have Måske skal du til udlandet, hvor det kræver et Nitrox speciale? - ja, så er det et PADI Nitrox speciale du skal have Vil du gerne udvidde din dykkersæson og blive en tørdragtsdykker? - så er det et tørsdragtsspeciale kurus du skal have - PADI Drysuit diver Vil du gerne være en Lillebælt ambassadør, og ikke mindst lære at dykke i det strømfyldte og til tider drilske Lillebælt? - så kan du helt unikt hos os, tage et Lillebælt Explorer kursus.  Vi kunne blive ved, der er så mange muligheder inden for PADI Specialty Diver. Læs mere om de enkelte dykker specialekurser her på siden. Husk, du er er altid velkommen til at kigge forbi vores dykkercenter i Kolding eller give os et kald, hvis du har spørgsmål til kurserne eller er i tvivl om, hvilket kursus der vil være perfekt til dig.
 • PADI "Dykker-pakker"
 • PADI Divemaster
  BEGYND AT BYGGE EN KARRIERE VED AT GØRE, DET DU ELSKER! PADI Divemaster-kurset er dit første skridt mod at blive professionel dykker. Du vil i tæt samarbejde med din instruktør udvide din viden og finpudse dine færdigheder til et proffesionelt niveau, så du kan forudse og nemt løse almindelige dykkerproblemer. Du opnår erfaring med styring af dyk og opsyn samt du bliver en rollemodel for andre.  Med en Divemaster uddannelse vil du kunne arbejde som dykker langt væk på en fjern dykkerdestination, eller tæt på dit hjem / i dit lokalområde i en lokal dykkerbutik - ligegyldigt hvor du dykker, så venter eventyrerne på dig!    Kontakt os endelig for yderligere informationer - du er velkomment til at kigge forbi vores dykkercenter i Kolding eller ringe til os på 70503730.
 • PADI Dykker-Instruktør...
 • EFR - Førstehjælp
 • PADI E-learning
  PADI E-learning
 • Snorkel kurser
  Oplev Lillebælt's fortryllende farvand bare iført snorkeludstyr!
 • Andre kurser
 • PADI Materialer
  PADI Materialer
 • Forsikring
  Syg, sløj eller skal du lige pludselig til mormors fødselsdag - JA der kan være mange grunde til, at du kan blive forhindret i at gennemføre dit kursus. Vi kan derfor tilbyde en  "NY DATO"-forsikring  hvis uheldet er ude og du bliver forhindret.