Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
MICRO MASK Forstør

Dykkermaske - Aqualung Micro mask

Ny

Aqualungs micro mask er en revolution i maskedesign. Aldrig før har linser været så tæt på øjnene. Dette resulterer ikke kun i en utrolig bred perifert udsyn, men en ekstremt lav indre volumen. Mens dykkere elsker den, ja så er den også en stor favorit blandt fridykkere og uv-jægere.

Køb Sea Drops her! For at undgå dug i masken, anbefaler vi dig at benytte Sea Drops. 

Flere detaljer

DKK 600,00

Yderligere information

Aqualungs micro mask er en revolution i maske design. Dens innovative, patenterede struktur gør det muligt at få linserne til at passe ind i det okulære kredsløb. Aldrig før har linser været så tæt på øjnene. Dette resulterer ikke kun i en utrolig bred perifert udsyn, men en ekstremt lav indre volumen. Mens dykkere elsker den, ja så er den også en stor favorit blandt fridykkere og uv jægere.

 

Ekstra lav volumen gør det meget nemt at rense. Patenterede "kardan" dobbelt fælles spænder, der roterer både op og ned, og i-og-ud. Dette giver maksimal fleksibilitet og komfort til enhver hovedfacon. Den hurtige udløsnings trykknap gør at spænderne er nem at bruge, selv med handsker.

Tilbehør

21 andre produkter i den samme kategori: