Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kategorier

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Købs- og handelsbetingelser

Hos Ocean Adventures kan du enten købe med betalingskort (Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro) eller afhentning i vores fysiske butik. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din email-adresse. Erhvervskunder har mulighed for at modtage en faktura. Kredittiden er fastsat til 8 dage.

 

Ocean Adventures tager forbehold for eventuelle fejl i tekst, billeder og pris. Vi forbeholder os retten til at slette din bestilling og betaling, hvis der er opstået fejl.

 

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt i tilfælde af fejl, med der af følgende sletning af din bestilling og betaling.

 

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner DKK og inkl. moms, hvis ikke andet er skrevet.

 

Leveringstidspunkt

Ocean Adventures sørger for hurtig levering 2-7 dage dog med forbehold for udsolgte varer. Vi sender din ordre samlet, så hvis én af dine varer ikke er på lager, vil det forsinke den samlede forsendelse.

Vi sender vore pakker med GLS eller anden kurrer service. Ocean Adventures kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vore pakkedistributører.

Der er også mulighed for afhentning af varer i den fysiske butik.

Ved bestilling senere end klokken 12:00 vil leveringstiden blive forlænget med et døgn. I det tilfælde at en vare ikke kan leveres som anført, vil vi kontakte dig inden for 2-4 arbejdsdage.

 

Fortrydelsesret

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på skrift ved email kontakt@oceanadventures.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

 

Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde.

 

Reklamationsret

OceanAdventures yder to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, brugerfejl, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Ocean Adventures indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Ocean Adventures returneringsomkostninger.

 

Reklamation og varereturnering foregår ved henvendelse til følgende adresse:

 

Ocean Adventures Dykkercenter & Butik ApS

Sydbanegade 4

6000 Kolding

Email: kontakt@oceanadventures.dk

 

Returnering kan også ske ved aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Refusion

I tilfælde af returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid på samme måde som indbetalingen er foregået på.

 

Gavekort og tilgodebevis

Ocean Adventures egne gavekort og tilgodebevis er gyldig i 3 år fra deres udskrevne dato, jvf købeloven. Gavekort og tilgodebevis refunderes ikke og kan ikke ombyttes til kontanter.  

 

Tur- og kursusbetaling

Tur- og kursusbetaling refunderes ikke, hvis der ikke bliver mødt op pga. sygdom, forsinkelser, afbud eller andet. Der henvises dog til de gældende regler omkring afbestilling i annulleringsbetigelserne. Afbud af alle karakter på selve dagen refunderes ikke. Hvis Ocean Adventures vælger at aflyse refunderes hele beløbet. Ved aflysning, forstås annullering, omplacering og lign. væsentlige ændringer i forhold til den oprindelige tur eller kursus.

 

Annulleringsbetingelser tur/arrangement

Afbestilling af tur/arrangement, indtil 15 dage forud for start tidspunktet for turen/arrangementet, kan ske omkostningsfrit. Ved afbestilling, senere end 5 dage, betales et afbestillingsgebyr på halvdelen af den aftalte turs/arrangement pris inkl. moms. Ved afbestilling, senere end 2 dage, betales det fulde beløb på turen/arrangementet inkl. moms. Ved afbestilling, forstås annullering, omplacering og lign. væsentlige ændringer i forhold til den oprindelige aftale, booking eller ordrebekræftelse. Hvis Ocean Adventures vælger at aflyse refunderes hele beløbet.

Annulleringsbetingelser kurser/undervisning

Afbestilling af kursus/undervisning, af alle arter, er IKKE muligt og Ocean Adventures refundere ikke kursus/undervisning beløb. Vi henviser til køb af NY DATO forsikring eller OMBOOKING som en mulighed. Du kan læse mere om disse her. Ved forsikring eller ombooking der er specifikke regler gældende som står beskrevet under de forskellige produkter. Hvis Ocean Adventures vælger at aflyse kan hele beløbet refunderes. Ved aflysning, forstås annullering, omplacering og lign. væsentlige ændringer i forhold til den oprindelige aftale, booking eller ordrebekræftelse.  

Registrering af personlige oplysninger

Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på oceanadventures.dk, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for medarbejdere hos OceanAdventures.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Desuden registreres IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger OceanAdventures har registreret om dig. På baggrund af evt. indsigelser kan der foretages sletning i det omfang det ønskes.

 

Firma data

Ocean Adventures Dykkercenter & Butik ApS

Sydbanegade 4

6000 kolding

Tlf: +45 21 74 37 30

CVR. : 36 91 23 91