Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kategorier

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

PADI
 
- et verdensomspændende samarbejde og dit kvalitetsmærke!

P.A.D.I. - står for Professional Asssociation of Diving Instructors og er verdens mest udbredte og anerkendte dykkerorganisation. Så når du vælger at tage et PADI dykkerkursus så er du sikret den bedste undervisning, de bedste materialer og et kvalitetstempel. 

Hvorfor vælge PADI:

  • PADI har siden 1966 udstedt mere end 23 milioner certifkater på verdensplan.
  • PADI udanner ca 1 milion dykker om året.
  • PADI har ca. 75% af udstedte certifikater på verdensplan.
  • PADI's certifikat er det mest kendte i verden.
  • Der finder mere end 6300 dykkercentre verden over, samt over 136000 professionelle medlemmer af organisationen.
  • PADI omfattende uddannelses materiale er tilgænglig på mere end 27 forskellige sprog.
  • Dit PADI certifikat er gyldig for livet.

 

Yderligere for at sikre kursister verden over, har PADI deres helt eget kvalitetssikring, der konstant sørger for at kvaliteten er høj og at PADIs retningslinier bliver fulgt til punkt og prikke. Dvs. at hvis en instruktør ikke lever op til standarterne sat af PADI, bliver de sat i karentæne og får undervisnings forbud. Dette er også med til at sikre du får den bedste og mest kompetente undervisning.


Med mere end 50 års erfaring er PADI den professionelle dykkerbranches mest omfattende undervisningssystem og tilbyder alt lige fra grundlæggende kurser til instruktørkurser.


Du vil kunne finder PADI-dykkercentre i over 200 lande, hvor mere end 139.000 medlemmer (divemasters og instruktører) hvert år udsteder over 1 million certifikater på verdensplan. PADIs undervisningsmaterialer er oversat til mere end 27 forskellige sprog. OceanAdventures Dykkercenter underviser også på tysk og engelsk.

PADI 5 STAR IDC DYKKERCENTER
OceanAdventures Dykkercenter er et certificeret 5 stjernet PADI dykkercenter, hvilket betyder vi kan tilbyder samtlige af PADI's internationale anerkendte dykkercertifikater. Vi tager dog kun små hold og gør derved din oplevelse med Lillebælt lokalt, sikker, unik og personlig – alt sammen selvfølgelig sammen med vores professionelle og kompetente dykkerinstruktører.

 

PADI 5 STAR

PADI - et verdensomspændende samarbejde og dit kvalitetsmærke!

OceanAdventures holder idag en status som PADI 5* IDC DIVECENTRE #21824 som giver dig en garanti for nogle fantastiske anderledes dykkeroplevelser, hvor der er fokus på udbytte, kvalitet, sikkerhed, dine behov og selvfølgelig mange dejlige oplevelser under havets overflade.

PADI GREEN STAR

OceanAdventures kan også stolt fremvise at vi har modtaget PADI's GREEN STAR AWARD for at drive en grøn virksomhed.


Vi er Danmarks eneste Green Star center, hvilket vi er rigtig stolte af. Hos OceanAdventures tænker vi over vores påvirkning – men gør du også det? Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Hos OceanAdventures arbejder vi med et “GIVE BACK” princip, hvilket betyder at vi tænker over vores påvirkning af miljøet og giver igen I form af formidling, undervisning, oprydninger, miljøkampagner, donationer, conservation-projekter, AWARE-arrangementer og meget meget mere. Hos OceanAdventures er vi engageret i bevaring og viser stort hensyn til det maritime miljø. I anerkendelse og påskønnelse af vores bevaring initiativer og indsats for at reducere vores miljømæssige fodaftryk af vores virksomhed fik vi tildelt GREEN STAR prisen.

 

PADI AWARD 
PADI AWARD

I September måned 2014 kunne vi stolt modtage en af PADI's fineste priser. 

”OceanAdventures har formået at gøre dykning til noget helt specielt. De rammer de sætter for dykningen i lokalområdet er helt unikke, de har formået at implementere standarder fra systemet som vi ofte kun ser hos vores medlemmer i de varme lande. OceanAdventures har stor fokus på dykkerne og havmiljøbeskyttelse, hvilket går hånd i hånd i vor tids dykning. Yderligere kan vi kun sige vi er utrolig stolte af at have OceanAdventures som et 5 stjernet instruktør center i vores organisation.”
Sådan fortæller Jonas Samuelsson fra PADI EMEA, som er Regional Manager for Danmark. 


Bag prisen ligger der til baggrund, at centret kun opnår denne pris hvis man udmærker sig på flere områder. Dette glæder både at uddanne bevidste dykkere, men også at oplyse, formidle og fungere som ambassadører for verdenshavene.

I 2015 modtog centret igen en pris for vores øget indsats med at introducere mere en 500 prøvedykkere til livet under overfladen.