Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kategorier

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Dykkerklub Kolding

Dykkerklubben TANKEN er et dykkerfællesskab under vores tag. Det er en selvstændig klub/forening drevet af en bestyrrelse som elsker vand.

Det er i dette fællesskab du har rig mulighed for at komme på dykkerture hver uge, hver måned og ja faktisk bare hele tiden.

Et års medlemsskab koster 1200 kr. I medlemskabet får du et fedt dykkerfællesskab og kommer gratis med på dykkerture og arrangementer som er arrangeret af klubbens egne medlemmer.

Klubben forsøger at arrangere et fælles dyk om ugen og et par større ture om året, men filosofien er, at alle medlemmer er velkommen til løbende at arrangere dykning sådan at tilbuddet om at komme i vandet er tilstede hele tiden.

I medlemsskabet får man mulighed for at tanke gratis luft (2xtanke pr medlem) og samt tur- og rabatfordele i OceanAdventures Dykkercenter.

Klubben råder endvidere over alt sikkerhedsudstyr som overfladebøje, O2-sæt og div. reservedele hvis det bliver nødvendigt i vandkanten. Derudover har klubben en smule låne udstyr hvis du ikke har alt udstyr selv endnu.

Tilmelding kan ske via mobilpay til kasseren Kim på 60642401.

Klubben har en Facebook gruppen der hedder ”Dykkerklubben Tanken” – her finder du informationer om kommende dykkerdage og ture.

Alternativ kan vi i Dykkercentret fortælle dig mere om klubben aktiviteter og hvem du skal kontakte for at komme med dem i vandet.

God dykning.