Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kategorier

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af dine oplysninger mv.

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Ocean Adventures Dykkercenter & Butik er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

 

Ocean Adventures Dykkercenter & Butik

Sydbanegade 4

6000 Kolding

CVR: 36912391

Telefon: 75503730

E-mail adresse: kontakt@oceanadventures.dk

 

Alle de personlige oplysninger der registreres hos Ocean Adventures Dykkercenter & Butik opbevares på betryggende vis. De bliver ikke på noget tidspunkt videregivet eller solgt til tredjemand. Oplysningerne er kun tilgængelige for betroede medarbejdere samt freelancere hos Ocean Adventures Dykkercenter & Butik.

 

Nedenfor står beskrevet, hvad formålene med vores behandling af personoplysninger er, hvilke typer af oplysninger vi indsamler samt grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger.   Dette om du handler online, bestiller et onlinegavekort, benytter Ikano Bank, tager et PADI dykkercertifikat eller er samarbejdspartner med Ocean Adventures Dykkercenter & Butik.

 

ONLINE HANDEL

Når du handler på vores hjemmeside har vi brug for følgende oplysninger:

-          Navn

-          Adresse

-          Telefonnummer

-          E-mailadresse

-          Kontooplysninger

 

Formålet med at modtage disse oplysninger, er for at kunne behandle og fremsende dig din ordre.

Personoplysninger til købsaftalen bliver opbevaret 5 år, grundet regnskabsloven, hvorefter de bliver slettet.

 

Du vil, inden du kan afgive en ordre, blive bedt om at læse vores persondatapolitik og give dit udtrykkelige samtykke på, at du er blevet informeret omkring, hvilke personoplysninger der indsamles og hvorfor.

 

Der anvendes cookies på www.oceanadventures.dk, dette er udelukkende for at indhente brugerrelaterede statistikker, med det formål at optimere hjemmesiden, dens funktioner og for at kunne optimere brugervenligheden. Der bliver ikke indsamlet nogen form for personoplysninger.   

 

 

Når du laver en aftale med Ikano Bank via www.oceanadventures.dk:

Ikano Bank er i dette tilfælde dataansvarlig og der foreligger derfor en databehandleraftale mellem Ocean Adventures Dykkercenter & Butik og Ikano Bank.

 

Når du bestiller og køber et onlinegavekort via LifePeaks (www. order.lifepeaks.dk/ocean-adventures):

LifePeaks er i dette tilfælde dataansvarlig og der foreligger derfor en databehandleraftale mellem Ocean Adventures Dykkercenter & Butik og LifePeaks.

 

DYKKERCERTIFIKAT

Når du tager et dykkerkursus hos os har vi brug for følgende oplysninger:

-          Navn

-          Adresse

-          Telefonnummer

-          Fødselsdato (OBS: Ej, CPR nummer)

-          E-mail

-          Køn

-          Civilstatus

-          Kontaktinformationer til pårørende i tilfælde af uheld eller lignende

-          Helbredserklæring/-historie (OBS: Her er tale om personfølsomme oplysninger)

 

Formålet med at modtage disse oplysninger er, at du som kursist på et PADI dykkerkursus skal udfylde en Student Record File, da det er et krav fra dykkerorganisationen PADI. Denne Student Record File skal udfyldes og skrives under før du kan påbegynde dit dykkerkursus. Vi som center skal bruge oplysninger, så den pågældende dykkerinstruktør kan kontakte dig og informere omkring kurset. Der skal foreligge informationer på en pårørende, så denne kan kontaktes, hvis uheldet er ude. Derudover skal du som kursist informere omkring din helbredshistorie, da der er nogen potentielle risici ved dykning og den adfærd der kræves af dig i den aktivitet du skal deltage i. 

 

For at kunne få udstedet dit dykkercertifikat af PADI, bliver følgende personoplysninger videregivet til dykkerorganisationen – (OBS: de personfølsomme oplysninger bliver IKKE videregivet):

-          Navn

-          Adresse

-          Telefonnummer

-          Fødselsdato (OBS: Ej, CPR nummer)

-          E-mail

-          Køn

-          Billede af dig

 

Der er derfor også ved blive indgået en databehandleraftale mellem Ocean Adventures Dykkercenter & Butik og dykkerorganisationen PADI.

 

HANDEL I FYSIK BUTIK SAMT B2B HANDEL

Hvis du som handlende i Ocean Adventures Dykkercenter & Butiks´ fysiske butik eller som B2B kunde, ønsker at få fremsendt et tilbud, ønsker at få undersøgt en givent ting, bestiller en vare der ikke er på lager, indleverer varer til servicering eller reparation eller lignende, har vi brug for følgende oplysninger på dig:

-          Navn

-          Evt. adresse (hvis varen skal sendes retur til dig)

-          E-mailadresse (hvis du har bedt os kontakte dig ad denne)

-          Telefonnummer (hvis du har bedt os kontakte dig ad denne)

 

Hvis du har bedt os sende dig et specifikt tilbud eller har ønsket at få fremsendt en faktura, vil dine oplysninger automatisk blive oprettet i vores økonomisystem. Grundet regnskabsloven bliver disse dokumenter automatisk gemt i 5 år, hvorefter de bliver slettet.  

 

 

NYHEDSMAIL

Du kan valgfrit blive skrevet op til at modtage Ocean Adventures Dykkercenter & Butik´s nyhedsmail, hvorefter du vil modtage en mail 1-2 gange i måneden omkring nyheder, inspiration, tilbud og anden information omkring centret. Ved tilmeldingen skal du oplyse navn og mailadresse for at blive registreret. Du kan til enhver tid tilmelde eller afmelde dig denne registrering.

 

 

GENERELT

Oplysningerne er kun tilgængelige for medarbejdere samt freelancere hos Adventures Dykkercenter & Butik. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjemand.

 

 

Alle mailkorrespondancer med Ocean Adventures Dykkercenter & Butik bliver gemt i op til 3 år, hvorefter de bliver slettet. Mails med personfølsomme oplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) bliver slettet efter endt kursusforløb eller når det ikke længere er relevant for os at have informationerne liggende.

 

DINE RETTIGHEDER

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

 

Du kan til enhver tid få indsigt i hvilke oplysninger Ocean Adventures Dykkercenter & Butik har om dig. Du har også til enhver tid ret til at få eventuelle urigtige oplysninger om dig selv rettet, samt gøre indsigelse mod registreringen. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på www.datatilsynet.dk.

 

Klage til datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.