Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Foredrag, ture & events

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Foredrag, ture & events

Hos Ocean Adventures kan du høre spændende foredrag, komme med på fyraftensdyk og meget andet. Tilmeldingen til de forskellige foredrag, ture og event foregår her på siden. Husk - din tilmelding sikre dig en plads, så tilmelding er nødvendigt!  

Underkategorier

  • Fyraftens-dyk
    Vil du gerne ud at dykke? Mangler du måske en dykkermakker? Vil du gerne opleve nye dykkersteder? Vil du gerne dykke sammen med andre? Og evt. i en lidt større gruppe? Ja, så skal du helt sikkert med os ud at dykke, på et af vores fyraftensdyk! De foregår hver tirsdag med afgang kl. 17.00 fra Ocean Adventures dykkercenter på Sydbanegade 4 i Kolding.  Tryk på billedet nedenfor og find alle de foreskellige datoer. Hvis du har spørgsmål eller andet er du velkommen til at ringe på 75503730
  • Inspirations-foredrag
    I vinterhalvåret inviterer Ocean Adventures dig indenfor til en række spændende foredrag. Hold øje med siden her, hvor de nye foredrag vil blive lagt ind. Husk, at tilmelde dig de enkelte foredrag for at sikre dig en plads.
  • Events
    Her vil du finde aktuelle events fra dykkercentret, som du bare ikke må gå glip af.