Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Dykkerudstyr

Her finder du et stort udvalg af dykkerudstyr til alle typer af dyk. Vi har de førende mærker inden for dykker udstyr, og vi hjælper gerne dig med at finde det helt rigtige udstyr. Når du køber dykkerudstyr igennem os, får du ikke kun billig dykkerudstyr til markedets bedste priser, du får også udstyr, hvor kvaliteten er i top. Det rigtige udstyr er vigtigt, når du dykker, derfor står vi klar med råd og vejledning. Kig forbi vores butik eller søg flere varer her på siden.

Underkategorier

 • Masker
  Her finder du et stort udvalg af masker til alle typer af snorkling og dykning. Vi har et stort udvalg, så du med stor sandsynlighed finder lige netop den maske, som du kan få mest gavn af. Alle vores masker er fremstillet med kvalitet og funktionalitet i højsædet, hvilket sikrer dig et produkt af højeste kvalitet. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Snorkler
  Her finder du et stort udvalg af snorkler til alle typer af dykninger. Vi har et stort udvalg, så du med stor sandsynlighed finder lige netop den snorkel, som du kan få stor gavn af. Alle vores snorkler er fremstillet med kvalitet og funktionalitet i højsædet, hvilket sikrer dig et produkt af højeste kvalitet. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Svømme-fødder
  Her finder du et stort udvalg af finner til alle typer af snorkling og dykning. Vi har et stort udvalg, så du med stor sandsynlighed finder lige netop den finne, som du kan få stor gavn af. Alle vores finner er fremstillet med kvalitet og funktionalitet i højsædet, hvilket sikrer dig et produkt af højeste kvalitet. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Dragter
  Neopren er ikke bare neopren, det vil du se når du kigger i vores store sortiment af dragter. Du vil finde både våd, tør og korte dragter til alle typer af snorkling og dykning. Vi har et stort udvalg, så du med stor sandsynlighed finder lige netop den dragt, som du kan få mest gavn af. Alle vores dragter er fremstillet med kvalitet og funktionalitet i højsædet, hvilket sikrer dig et produkt af højeste kvalitet. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • BCD
  Her finder du et stort udvalg af BCD'er til alle typer af dykning.
 • Hætter
  Her finder du et stort udvalg af neoprenhætter til alle typer af snorkling og dykning.
 • Handsker
  Her finder du et stort udvalg af handsker til alle typer af snorkling og dykning.
 • Støvler og sokker
  Her finder du et stort udvalg af sokker, sko og støvler til alle typer af snorkling og dykning.
 • Sæt tilbud
  Her finder du et nogle gode tilbud på komplette sæt som vi har sammensat. Husk du har altid mulighed for selv at sammensætte et sæt sammen med vores professinelle personale. Vores udvalg er stort, sådan du med stor sandsynlighed finder lige netop det sæt, som du kan få mest gavn af. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Regulator & regulator-sæt
  Her finder du et stort udvalg af 1+2 trin, regulator, octopus, sæt mv. Klik ind og se mere.
 • Tøj og beklædning
  Her finder du et stort udvalg af UV dragter, dykkermode, badesko osv. Klik ind os se vores sortiment. 
 • Dykker-computer &...
  Her finder du et stort udvalg af AquaLung og Suunto computere.
 • Lygter
  Mangler du lys? Gå på oplevelse i vores store sortiment af lygter. Du vil finde lygter til alle typer af uv-jagt, snorkling og dykning. Vi har et stort udvalg, så du med stor sandsynlighed finder lige netop den lygte, hvor du får mest lys for pengene. Alle vores lygter er fremstillet med kvalitet og funktionalitet i højsædet, hvilket sikrer dig et produkt af højeste kvalitet. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Knive
  Glem ej dykkerkniven! Er du jæger eller dykker - ja så er dykkerkniven vigtig. Se vores udvalg af knive her. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Bøjer
  Dykkerbøjen er vigtig. Søfartstreglerne siger, at når man laver dykkerrelateret aktiviteter, skal man markere sig. Se vores store udvalg af dykkerbøjer og makering her. Husk at der til alle være bøjer medfølger en A-flag. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Vægtbælter
  For let? Se hvilke muligheder der er for lettere at komme til bunden. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Bly
  For let? Se hvilke muligheder der er for lettere at komme til bunden. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Undervands-kamera
  ACTION KAMERA? Eller bare et engangskamera - alle kan tage billeder og video under vand. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Tilbehør / Andet udstyr
  Her finder du et stort udvalg af tilbehør til alle typer af snorkling og dykning. Vi har et stort udvalg, så du med stor sandsynlighed finder lige netop den del, som du kan få stor gavn af. Finder du ikke lige det, som du søger her på siden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik.
 • Dykker-flasker
  Mangler du luft? Se vores udvalg af dykkerflasker og tilbehør.
 • Tasker