Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dykkerophold & dykkerrejser

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Dykkerophold & dykkerrejser

Her finder du et spændende udvalg af dykkerophold og dykkerrejser. Trænger du til at komme lidt væk, men vil også gerne opleve livet under overfladen? Så klik ind her og se hvilke muligheder vi kan tilbyde for en forlænget weekend på et dykkerhotel, en tur til varme himmelstrøg eller et fantastisk ophold ombord på en båd. 

Underkategorier

 • BLUE O TWO
  Vi arbejder sammen med BLUE O TWO og arrangerer dykkerture og mere specifikt LIVEABOARD ture til hele verden. Hold øje med siden her og se aktuelle tilbud og ture. Hvis du gerne vil afsted nu her, så kontakt os og så finder vi også gerne en tur til dig - god rejse!   Bemærk at OceanAdventures kun fungere som agent for BLUE O TWO og ikke er en rejearrangør. OceanAdventures er derfor ikke medlem af rejsegarantifonden. Dette betyder for dig, at der ikke hæves nogle penge ved din bestilling af rejse hos os - dette gøres hos BLUE O TWO, da de er de tekniske arrangør af vores dykkerrejser.
 • SCUBATRAVEL
  Vi arbejder sammen med SCUBATRAVEL og arrangerer både ture nord på samt til sydens varme. Hold øje med siden her og se aktuelle tilbud og ture. Hvis du gerne vil afsted nu her, så kontakt os og så finder vi også gerne en tur til dig - god rejse!   Bemærk at OceanAdventures kun fungere som agent for SCUBATRAVEL og ikke er en rejearrangør. OceanAdventures er derfor ikke medlem af rejsegarantifonden. Dette betyder for dig, at der ikke hæves nogle penge ved din bestilling af rejse hos os - dette gøres hos Scubatravel, da de er de tekniske arrangør af vores dykkerrejser.
 • Dykker ophold LILLEBÆLT
  Fuglsangcentret har indgået et samarbejde med OceanAdventures Dykkercenter, så vi nu kan tilbyde forskellige former for dykkerophold, nemlig prøvedyk, du kan få certifikat, og har du allerede det, kan du komme på en guidet rundtur i Lillebælt. Læs mere herunder. Prøvedyk i vores swimmingpool kan du prøve året rundt, mens dyk i Lillebælt kun foregår fra 1. april til 30. september.
 • VILLA GERTRUD - Bed...
  Bed and breakfast i Kolding Det gamle sømandshjem er genopstået, og fungerer nu som bed and breakfast i Kolding. I mere moderne omgivelser kører det gamle sømandshjem nu i bedste velgående. Hvis du har brug for en overnatning i Kolding eller Sønderjylland så er Villagertrud det oplagte valg. Vi har nogle meget billige priser, som starter allerede fra 450,- kr. pr. overnatning. Vi tilbyder en lang række faciliteter og til den pris, så bliver det ikke bedre! Mangler du en overnatning i Kolding? Er du på kig efter en billig overnatning i Kolding? Så skal du klart overveje Villagertrud. Vi ligger nemlig et stenkast fra attraktionerne i Kolding centrum. Villagertrud ligger kun et lille stenkast fra den indrehavn og kun 200 meter fra hjertet af Kolding. Vi ønsker at være det foretrukne valg af bed and breakfast steder i Kolding.