Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dykkerophold & dykkerrejser

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Dykkerophold & dykkerrejser

Her finder du et spændende udvalg af dykkerophold og dykkerrejser. Trænger du til at komme lidt væk, men vil også gerne opleve livet under overfladen? Så klik ind her og se hvilke muligheder vi kan tilbyde for en forlænget weekend på et dykkerhotel, en tur til varme himmelstrøg eller et fantastisk ophold ombord på en båd. 

Underkategorier

  • SCUBATRAVEL
    Vi arbejder sammen med SCUBATRAVEL og arrangerer både ture nord på samt til sydens varme. Hold øje med siden her og se aktuelle tilbud og ture. Hvis du gerne vil afsted nu her, så kontakt os og så finder vi også gerne en tur til dig - god rejse!   Bemærk at OceanAdventures kun fungere som agent for SCUBATRAVEL og ikke er en rejearrangør. OceanAdventures er derfor ikke medlem af rejsegarantifonden. Dette betyder for dig, at der ikke hæves nogle penge ved din bestilling af rejse hos os - dette gøres hos Scubatravel, da de er de tekniske arrangør af vores dykkerrejser.
  • Dykker ophold LILLEBÆLT
    Fuglsangcentret har indgået et samarbejde med OceanAdventures Dykkercenter, så vi nu kan tilbyde forskellige former for dykkerophold, nemlig prøvedyk, du kan få certifikat, og har du allerede det, kan du komme på en guidet rundtur i Lillebælt. Læs mere herunder. Prøvedyk i vores swimmingpool kan du prøve året rundt, mens dyk i Lillebælt kun foregår fra 1. april til 30. september.