Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

BLUE O TWO

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

BLUE O TWO

Vi arbejder sammen med BLUE O TWO og arrangerer dykkerture og mere specifikt LIVEABOARD ture til hele verden. Hold øje med siden her og se aktuelle tilbud og ture. Hvis du gerne vil afsted nu her, så kontakt os og så finder vi også gerne en tur til dig - god rejse!

 

Bemærk at OceanAdventures kun fungere som agent for BLUE O TWO og ikke er en rejearrangør. OceanAdventures er derfor ikke medlem af rejsegarantifonden. Dette betyder for dig, at der ikke hæves nogle penge ved din bestilling af rejse hos os - dette gøres hos BLUE O TWO, da de er de tekniske arrangør af vores dykkerrejser.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 12.695,00

    Ta' med på en fantastisk og uforglemmelig Liveaboard dykkerrejse til det vidunderlige rødehav - dykning i verdensklasse! Fra d. 25. oktober til 1. november 2018.Turplan: Brothers, Daedalus, Elphinstone.Sikre dig en plads - tilmeld dig allerede nu!Husk du kan læse mere i PDF'en forneden af denne side.

    DKK 12.695,00
    På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat